HVORFOR VÆLGE CC BEAUTY?

Vil du have høj kvalitet, til én god pris, samlet i én pakke, så skal du vælge CC Beauty.

Her får du komplet delux styling, ansigtsbehandlinger, negle, vipper og brudevals.

Vi sætter en ære i at levere den højeste kvalitet, og har gennem flere år haft mange tilfredse kunder.


Du har mulighed for at blive hjulpet i vores salon i Silkeborg og Vejle eller efter aftale i Århus. 

Skal du styles til bryllup eller konfirmation, kommer vi selvfølgelig ud til dig på selve den store dag.

MIN HISTORIE

Jeg er tidligere elitesportsdanser - specialist i standarddans. Konkurrencedansen har været en del af mit liv i 20 år og det har været en eventyrlig rejse. En rig og uforglemmelig tur fyldt med glitter, glamour og kultur. Trænere, sponsorer og ikke mindst min familie har bakket mig op. Alle deltog, og ydede et stort stykke arbejde, hvilket betød, at jeg kunne følge min drøm. En drøm der blev opfyldt med mange flotte titler - herunder Danmarksmester i Standard, dobbelt Amerikansk mester i Standard, "Runner up" ved det amerikanske 10-dans Mesterskab, såvel som top 25 på både Verdensranglisten og ved VM.


Nu hvor danseskarrieren er lagt på hylden, har jeg lagt min fokus på CC Beauty og arbejder hver dag på at forbedre og dygtiggøre mig samt udvide min horisont, både på hvad jeg kan tilbyde og på kortet. Ved siden af CC Beauty, er jeg også underviser hos Let's Dance i Århus, hvor jeg nyder at kunne videreføre min erfaring og passion for dans.  


Jeg er en positiv, imødekommende person, der både mentalt og fysisk holder mig i form. Jeg er selvfølgelig et konkurrencemenneske med stort K, så når jeg har sat mig noget for, går jeg altid ALL IN. Det betyder, at mit fokus for at løse dagligdagens opgaver perfekt, ses også i min hverdag og i det jeg beskæftiger mig med.

3163
60b4ff28-6080-4cd8-9059-75f5ea29f76c_1_90_0_0_1333_2000_1440_2161_cf46