Effektiv

Rynkebehandling


Hos CC Beauty tilbyder vi non-invasiv mesoterapi (nålefri) som rynkebehandling. Behandlingen er klinisk, og udføres med maskine. Hertil vælges den ønskede meso cocktails, alt efter hvilket behov der skal dækkes. Alle vores produkter/behandliner er basseret på naturlige ingridienser og har en aldeles effektiv, anti-age virkning.


Vælg mesoterapi, hvis du gerne vil ældes med ynde, med et mere opstrammende og rynkereducerende udseende, samtidig med du bevare de naturlige og skønne aldringstegn.


Med mesoterapi får du et vitaminboost der giver dig en sund, frisk, elastisk og silkeblød hud.


Kæmper du med acne, er mesoterapi også en optimal løsning.


BB Glow


BB Glow er en naturlig anti-aging behandling, som skaber en ensartet og flot hud, samt udjævner alle misfarvninger. Fremgangsmetoden foregår på samme måde som mesobehandlingerne, blot med tilføjelse af naturlig semipermanet farve.


BB Glow er en nyudviklet metode der både beriger din hud med antiage ingredienser, som essentielle vitaminer C og E, hydrolisere kollagen, som giver din hud elasticiteten tilbage. Hermed får du også en glødende og strålende hud med finere porer. Huden opstrammes, acnear reduceres og du opnår en betydelig mere ensartet hudtone – i op til 4 måneder.

INFRA-RØD og LED-Lysterapi Behandling 


INFRA-RØD og LED-lysterapi er den nye revolution indenfor ansigstbehandling. Det er klinisk bevist vores hud betydningsfuldt forbedres ved hjælp af 3 forskellige former for LED belysning.   


RØD LED belysning stimulerer fibroblasterne, der producerer kollagen, som hjælper hudens ungdommelige udseende. Med påføring af anti-age serum og masker, hjælper det røde lys med at trænge ind i dybere lag af huden, samtidig hjælper det med at forbedre blodcirkulationen, udtrykslinjer samt igangsætte celleforbindelser. 


INFRA-RØD belysning (vha. 41C) øger den lokale blodgennemstrømning, booster protein og ilt for mere effektiv og sundere hud. 


GRØN LED belysning forbedrer celle- og iltudnyttelsen. Grønt lys retter sig mod mørke rande, pigmentering, knækkede kapillærer og solpletter. Det beroliger også irriteret eller overstimuleret hud.  


  • Reducere forekomsten af ​​synlig betændelse
  • Reducere hyperpigmentering, mørke render og solpletter
  • Reducere udtrykslinjer
  • Forbedre kollagendannelsen
  • Forbedre din huds udseende og hudstruktur markant
16496
before-after-wrinkle-skin-aging-dermapen-800x500
opatra_product_info_section05_images03jpg-1542368087512

Lash & Brow Lift - 3 in one 


Lash Lift med keratinbehandling og farve er en af ​​de “hotteste” og nyeste behandlinger på markedet. Her opnår du en naturlig fylde og mere synlige vipper vha. et semipermanent buk, af dine egne vipper. Holder i op til 6-8 uger - Behandlingen kan udføres på både bryn og vipper. 


Eyelash Extensions


Eyelash Extensions er egnet til alle aldre og til alle anledninger. Enkelte vipper bliver limet med allergifri lim på hvert vippehår. På denne måde forlænger Eyelash extensions eksisterende øjenvippehår, og de falder først af, når de naturlige øjenvipper falder af.


Bliv helt fri for vippebug og marscara. Du kan træne, tage på strand/ski ferie, tage sol og bare være dig selv med de flotteste, naturlige vipper!


LASH EXTENSIONS

Semilac Gelpolish


Semilac Gelpolish / Gellak produkter er uden tvivl, nogle af de absolut bedste af sin slags på det kosmetiske marked.På grund af sin unikke formel, er de utroligt nemme at arbejde med og ekstrem holdbar og slidstærk.


En manicure med Semilac's gelpolish har en holdbarhed på op mod 21 dage!


Der kommer hele tiden nye farver og kollektioner til – på den måde kan jeg bedst muligt imødekomme lige netop den farve du ønsker.